10 Şubat 2013 Pazar

CANLI SOHBET, YATIRIM, EKONOMİ, FİNANS, CANLI ALTIN FİYATLARI, GÜNCEL DÖVİZ KURLARI, İMKB, BORSA, HİSSE SENEDİ

PİYASACAFE.COM - SOHBET SAYFASI

        Ekonomi, yatırım ve finans ile ilgilenen kişiler ne kadar bilgi, analiz, haber vb. kaynaklardan faydalansalarda gerçek kişi ve arkadaşlarıyla da genellikle fikir alışverişi yapmak, paylaşımlarda bulunmakda isterler.
Kim ne hisse, dolar, euro, altın  aldı veya sattı gibi yüzlerce sebeple internet üzerinden forumlarda ve sosyal medyada çeşit çeşit sohbetler, dialoglar, tartışmalar, paylaşımlar yapılmaktadır.
Piyasacafe.com bu gereksinimlerin ve davranışları baz alarak sohbet sayfası adında bir sayfa oluşturmuş ve silverlight teknolojisi kullanılarak bir canlı sohbet modülü geliştirmiştir. Bu sayfada piyasacafe.com üyeleri 7/24 canlı sohbet imkanına sahip olmalarının yanı sıra isterlerse aynı sayfada seçkin radyoları dinleyebilir, isterlerse seçkin tv kanallarından canlı yayın olarak televizyon izleyebilmektir. Siz de bu keyif ve ayrıcalıktan faydalanmak isterseniz piyasacafe.com a buradan üye olarak diğer yatırımcı kişilerle sohbet edebilirsiniz. Diğer tüm detayları yakından incelemek ve denemek için piyasacafe.com sohbet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder