2 Şubat 2013 Cumartesi

DÖVİZ ÇEVİRİCİ, ALTIN HESAPLAYICI, EMTİA HESAPLAYICI, EKONOMİK TAKVİM, CANLI GRAFİK

Finansal hesaplayıcılar, döviz çevirici, altın hesaplayıcı, emtia hesaplayıcı, ekonomik takvim, canlı grafik, banka makas farkları, hisse senedi hesaplayıcı, portföy, not defteri, takvim, dünya borsaları haritası

PİYASACAFE.COM - ARAÇLAR SAYFASI
       Yatırım, ekonami ve finans ile ilgilenen insanlar için finansal araçlar çok önemlidir. İşlevi ve hesapları kolaylaştırmanın yanı sıra en doğru ve en hızlı çözümü sunarlar.
Gelişen teknoloji ve artan ihtiyaçlar farklı platform, program, mobil uygulama ve web araçlarının oluşturulmasını sağladı. Bir çok ücretli uygulama ve araçların yanı sıra ücretsiz ve kullanışlı olan bir çok farklı finansal araç vardır. Özellikle kurları takip etmek için, haber ve analizler için, çeşitli hesaplamalar ve takip etme kolaylığı sağlamak için uygulamalar bulunmaktadır.
Yatırım, ekonami ve finans odaklı önemli web portallarından olan piyasacafe.com web üzerinde bir çok finansal hesaplayıcılar ve uygulamalar geliştirilerek kullanıcılara ücretsiz olarak sunmaktadır. Pc ve mobil cihazlardan erişilebilen bu araçlardan bazıları şunlardır:
bunlardan bazılarıdır. Daha fazla  araçlar ve detaylar için piyasacafe.com araçlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

KAYNAK: http://www.piyasacafe.com/12536-doviz-cevirici-altin-hesaplayici-emtia-hesaplayici-ekonomik-takvim-canli-grafik-haber.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder