6 Şubat 2013 Çarşamba

SON DAKİKA HABERLERİ, FİNANS, EKONOMİ, YATIRIM, FLAŞH HABER, PİYASA YORUMLARI, ARACI KURUM ANALİZLERİ


PİYASACAFE.COM - HABER SAYFASI
        Özellikle yatırımcı kitle tarafından çok önemli olan finans, ekonomi, yatırım ve sektör içerikli haberler bir çok yayıncı kuruluş tarafından televizyon, radio, gazete ve internet gibi yayın araçlarıyla ulusal ve uluslararası çapta yayınlanmaktadır.
Ülkemizde özellikle  finans, ekonomi, yatırım ve sektörel bazda haber kaynak ve yayıncısı olan kuruluşlardan bazıları; BloombergHT, CnnTürk, Cnbc-e gibi sektörde öncü olan medya kuruluşlarıdır. Medya şirketlerinin haricinde finansal fiyatları, analizleri ve haberleri yayınlayan yayıncı şirketlerde bulunmaktadır. Bu şirketlerden en büyük haber merkezine sahip olan firma FOREKS Bilgi İletişim A.Ş dir. Gelişen internet sektörüyle beraber haber ağı da gelişme göstermiştir ve önemli haber kaynakları olan web portalları özellikle finans, ekonomi, yatırım ve sektörel bazda haberler, analizler, raporlar yayınlayarak ön plana çıkmaktadır. Bu portallardan biri olan piyasacafe.com da büyük bir haber ağına sahiptir. Günde ortalama 350-400 haber, analiz, rapor ve yayınlayan piyasacafe.com ayrıca geliştirdiği haber sayfası ve kategorilendirme ile haberleri ayrıştırmakta ve bu anlamda bir adım daha öne çıkmaktadır.

Kendi kaynaklarının haricinde haberlerin çoğunu FOREKS Haber Merkezinden edinen piyasacafe.com da en güncel, en canlı, en sıcak, en flash ve son dakika haberlerini bulabilirsiniz. Detaylandırmak gerekirse piyasacafe.com da şirket haberleri, döviz haberleri, altın haberleri, kıymetli metal haberleri, borsa haberleri, emtia haberleri, menkul kıymet haberleri, kobi ve ihale haberleri, flash haberler, son dakika haberleri, merkez bankası haberleri, TCMB ( Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ) ihaleleri, tahvil ve bono haberleri, yatırım fonları istatistikleri, bireysel emeklilik haberleri, aracı kurum analizleri - raporları - yorumları, bankaların yayınladıkları haber - analiz - rapor - straji ve yorumlar, basın bültenleri gibi bir çok haber çeşitleri bulunmaktadır. Detayları ve daha fazlasını incelemek için piyasacafe.com haber sayfasını ziyaret edebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder